Meet Venetia Kamara

Μιλάμε για fashion blogger. Youtuber. Μία νέα φωνή που ακούγεται και σχολιάζει με το δικό της τρόπο την καθημερινότητα και τα μελανά σημεία αυτής, χωρίς να ξεχνάει ότι απευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος νέων γυναικών και χωρίς να θέτει καυστικά και προσβλητικά comments στα βίντεο και τις δηλώσεις της. Μία κοπέλα, της οποίας το στυλ και ο αέρας που αποπνέει μου τράβηξε την προσοχή και με έκανε να ακούσω προσεκτικά το τι έχει να πει για διάφορα κοινωνικά -και μη- θέματα του σήμερα και να δω τι ακριβώς έχει να προβάλει. Η Βενετία Καμάρα θα σου θυμίσει κάτι σε καραμέλα. Έχει κάτι πολύ φρέσκο, πολύ δροσερό και «πολύχρωμο» στον τρόπο που μιλάει και σου περιγράφει τα όσα την απασχολούν σαν νέο κορίτσι. Μοιάζει με καλοκαίρι. 

AAEAAQAAAAAAAAiUAAAAJDhjMDNkZDBhLWMyM2UtNDM3Ny05ZDJkLTAyY2UxNjMyOWZiNw

Ντύνεται αρκετά glamorous, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να υπερβάλλει και χωρίς να είναι «κιτς». Λατρεύει τα χρώματα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ, εκπέμπει μία γλυκύτητα και μία ευγένεια ταυτόχρονα και -ναι, μπορώ να πω- είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερες περσόνες που έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό στο χώρο των social media και του youtube world.

Θα ήθελα να βρεις και ‘συ λίγο χρόνο να επισκεφτείς το fashion blog της, το οποίο περιλαμβάνει ενότητες από την πλήρη δραστηριότητά της σε youtube, instagram, άρθρα για τα πάντα γύρω από outfits, beauty tips και shop my closet, ενώ αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο προσωπικό της προφίλ στο tumblr, το οποίο είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από τη μόδα και την ομορφιά.

Εκτός αυτών, παρακάτω μπορείς να βρεις ένα link με ένα εξαιρετικό, πολύ σωστά δομημένο βιντεάκι, στο οποίο η Βενετία αναφέρεται στην αντιμετώπιση της gay κοινότητας και τα εμπόδια που θέτει η ομοφοβία στην Ελλάδα του σήμερα. Αυτό με αφορμή την αντιμετώπιση που είχαν πρόσφατα άνθρωποι, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Pride» στη Θεσσαλονίκη και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης με straight «κυρίους» και «κυρίες» να βωμολοχούν και να προσβάλουν ασύστολα τον κόσμο που αποφάσισε να συμμετέχει σε εκδήλωση στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

εδώ μπορείς να δεις το βίντεο της Βενετίας με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα

 

Επισκέψου το fashion blog της Βενετίας εδώ ….

…….. και το προφίλ του tumblr της εδώ

Σχολιάστε